10 november 2009

Facebooktävling - New Moon

Mitt bidrag.

Jag har ingen Twilightblogg (mest för att jag inte är så pass teknisk att jag skulle klara av det), jag har inte gjort någon film (har varken filmkamera eller det tekniska kunnandet för det) och jag har inte det nördigaste rummet så till synes. Så varför skulle då jag vinna den här resan till LA och få gå på premiären av New Moon?

Jo det är en dröm för mig. Jag är ett jättestort fan till Twilight, alla jag känner och deras bekanta kan alla intyga att så är fallet. Jag försöker hålla en fasad uppe, för en 20åring ska inte enl. min mamma, vara såhär nördig och skämma ut sig själv. Så jag är nördig här i min ensamhet och det skulle vara otroligt för mig att en gång få vara så nördig som jag vill. För nördigheten läcker igenom min fina fasad då alla jag pratar med genast får reda på var min passion ligger - hos Stephenie Meyers fantastiska bokserie. Jag känner inte att jag behöver hoppa upp och ned och skrika när jag ser skådespelarna. De är vanliga människor. Min facination ligger djupare än lite skrik. VIsst kanske jag gråter. och jag kommer alltid att minnas det, men fenomenet Twilight är mer än Robert Pattinson och Edward Cullen. Det är kärlek, en omöjlig sådan och när jag först läste böckerna så kunde jag inte slita mig ifrån dem. två dagar tog det att läsa ut hela serien - på engelska, och jag som har ett svagt G i engelska. Det var bland det bästa jag någonsin läst och det går inte en dag utan att jag läser lite i någon av böckerna. Det har blivit mitt liv och min inspiration. Att en dag kommer jag att hitta någon som älskar just mig. Men jag är inget galet fan som reser jorden runt för att få en skymt av skådespelarna.

Jag samlar på affischer, tröjor, tidningsurklipp och allt jag kan få tag i som är Twilightrelaterat. Vartenda kvitto som jag fått när jag betalat något Twilightrelaterat är även det sparat. Allt finns i en låda i min Twilighthylla, märkt 'Twilight' och såklart har jag alla böcker, både på svenska och Engelska. Jag satt uppe och vakade för att se den nya New Moon-trailern på VMA som gick halv fem på morgonen. Lätt värt det! <3 Vakade även för att få bra biljetter till midnattsvisningen, och har även bra biljetter till premiären dagen därpå. Såg Twilight på bio fyra gånger förra året, och tänker göra detsamma med New Moon.
Jag är inte så lik någon av karaktärerna, men den jag är mest lik är Bella, så jag har planerat att vara utklädd till henne när jag ser New Moon. En grön tröja, beige jacka, jeans och smått lockigt hår, får mig att likna henne. Helst skulle jag vilja klä ut mig till min favoritkaraktär Carlisle, men jag är varken blond eller har tillgång till en sådan peruk X)

Om jag kunde drömma så skulle jag vara vinnare i er tävling. Jag drömmer om att en dag komma så nära att jag kan höra deras röster, kanske få en kram. Om jag vann så skulle jag ta med mig en vän som är nästan lika nördig som jag. VI har aldrig träffats men vi har pratat över nätet och våran passion för Twilight är stor. Den här resan och vinsten skulle leva med oss så länge vi båda andas. (och ännu längre)

Bilder på min samling:
Min Twilighthylla

Min säng full med mina Twilightprylar

Närbild på min säng. alla mina artiklar finns uthällda på sängens högra kant, allt syns dock inte, skulle kunna fylla golvet på två hela rum om jag la ut allt. Stora rum alltså, inte små rum.

Bild på mig som Bella

ett äldre inlägg här på min blogg om veckan när biljetterna släpptes. Jag var i extas. http://angelseatmuffins.blogspot.com/2009/10/new-moon_22.html

2 kommentarer:

ellen sa...

Lycka till! :) Kul att se att jag inte den enda som gick fyra gånger på Twilight, har du också fått konstiga blickar när du berättat det? *skrattar*

Jag har inte haft råd att köpa den där t-shirten än, inväntar otåligt lönen och hoppas att de inte tar slut eller slutar sälja den, jag är så avundsjuk på dig för den :)

Emmy sa...

haha jaaa massa konstiga blickar, typ som: är du verkligen 20 eller har jag bara inbillat mig? XD

ahw, men det kommer! jag tror inte att de tar slut så fort, hoppas jag iaf för din skull ;)