04 november 2009

beslutsångest

Håller på att skriva en novell som jag förhoppningsvis blir klar med i tid, för jag hade tänkt ställa upp i en novelltävling med den... och jag har en sjukt bra idé men det blir bara inte precis så bra som jag tänkt mig, och nu kan jag inte välja vilken scen jag ska skriva på och skicka in, för jag har två stycken bra att välja på. XD

typiskt mig.. känner jag mig själv rätt så kommer jag inte bli klar i tid och strunta i det helt enkelt. Men det som stör mig sjukt mycket är att jag är BRA på att skriva. Det är bara det att jag är en sån jäkla perfektionist när det kommer till skrivandet, vilket jämt leder till ångest och att jag bara raderar skiten. Händer även med skolarbeten. Jag lämnar ALDRIG in ett arbete jag inte är 100% nöjd med. och gör jag det iaf, så är det pga tidspress och jag mår dåligt jättelänge efteråt då.

Men jag har ställt upp i en novelltävling förut, med den enda novell jag faktiskt ställt upp med i en tävling. Jag kontrolläste den aldrig utan bara skickade in den, och då kom jag tvåa. SÅ jag VET att jag har potential att kunna skriva, men ack vilken ångest det hela tiden ger mig.

så.. vinden eller månskenet. Fia tyckte månskenet. Inatt skrev jag klart vinden (tror jag) så idag blir det väl till att skriva månskenet och sedan se vilken som har bäst potential.. eller? Jag har ju inget annat för mig idag så egentligen så har jag ju tid med detta velande.

1 kommentar:

ellen sa...

*funderar nu på att ta bort månen och dess betydelse ur min novell* :P Den som inte heller är skriven utan bara en ide som jag antagligen inte kommer skicka in eftersom jag inte blir 100% nöjd med den
*skrattar*