11 december 2009

Så.

Så. Nu finns det en vinnare i Idol 2009 och det blev Erik. Han var sötast att titta på iaf, men jag har bara sett två avsnitt i år (båda helt ofrivilligt för jag avskyr idol) men Erik har varit helt okej, så inga klagomål där. Det bästa med årets idol var dock förra programmet då Westlife medverkade. Det är ett av mina favoritband och jag studsade av glädje i soffan när de kom in på scenen. Jag visste inte om att de skulle komma så det blev en glad överraskning för min del!

annars idag så har jag varit i kyrkan och planerat en tipspromenad och lite vad vi ska göra när en vän från Österrike kommer på besök. Kommer bli jättekul tror jag!

Nu lyssnar jag på julmusik av Taylor Swift och funderar på vad jag ska göra.. om jag ska försöka att läsa ut Brisingr ikväll eller om jag ska försöka skriva lite på min fiction som jag har påbörjat.. Eller om jag fastnar framför datan istället. det blir lätt så.

och jag vill nämna några personer som fått mig att må mycket bättre nu på sistone. Linda, Emil, Malin, Jennie, Emy. Tack för att ni finns! Utan er är jag ingenting <3

2 kommentarer:

CASSI sa...

åh vad för julmusik med taylor? :D

haha du får gärna översätta tidningen åt mig!! skojja ba (A)

Emmy sa...

Hon har 6 jullåtar som jag lyssnade på.. finns på ngn extraskiva jag fått tag på XD de är jättebra med typ Last Christmas och Silent Night på bl.a.

hah det skulle jag nog kunna göra men det skulle ta tid som jag inte har tyvärr ;/ men tyska är inte så svårt och det står typ samma saker i alla tidningar så jag tror att du kan lista ut det mesta av att bara titta på det ;)