15 december 2009

Borde jag??

Jag har velat från och till nu den senaste tiden, men jag kan verkligen inte bestämma mig! Jag har en bra idé som jag jättemycket vill testa - att skriva en egen fiction. Jag har ju en handling men jag vet inte om jag kommer klara det. Jag vet att jag kan skriva kortare berättelser, just när saker händer. men att skriva en längre historia och mer vardagslunk det vet jag faktiskt inte om jag klarar..

Så jag är väldigt velig - som sagt, så jag bara undrar.. tycker ni att jag borde ge det ett försök?? (Idén är att utveckla novellen till en längre historia, alltså hela berättelsen om Fia och Oskar som jag har i mitt huvud och som är mycket längre än den korta inblick som novellen gav)

Borde jag ge det ett försök? och om jag ger den ett försök. Vad borde den då heta?

och sedan.. Jag vill jättegärna skriva en novell - eller flera med temat Vampire Diaries och jag skulle behöva något att skriva om. Karaktärerna har jag, det är Stefan och Elena men någon idé? Det kan vara flera, både galna och roliga och tråkiga. Bara det är en idé så att jag kan utveckla den!

2 kommentarer:

ellen sa...

Jag tycker du borde försöka. Ett kapitel i taget så kanske du kan se varje kapitel som en kortare berättelse för att underlätta?

Svar: Du kan ju alltid streama den, då är det uppladdaren och den som hostar som är olaglig, medan du klarar dig (a)

Jag hoppas du kommer på något, det vore så kul! Jag är glad att du är inriktad på Elena och Stefan, jag är inte heller något fan av "Elena och Damon".

Emmy sa...

jo iofs.. jag funderar på det, och jo det kan fungera faktiskt.. :D tack :D

jo men precis, lite så jag tänkte XD

haha jag hoppas det med. du har inte en enda liten idé om vad som ska hända mellan dem? behöver inte vara ngt särskilt, bara en plats, en sak, nån sinnesstämning XD
haha jag har en teori om det där.. Om man gillar Elena och Stefan så är man Team Edward och Elena/Damon så är man Team Jacob. Team J söker faran mer och gillar The Bad Boy, medan Team E gillar det gulliga, tydliga kärleken som är perfekt och underbar.