21 december 2009

Contour Air

Jag vet inte om ni har hört talas om denna resebyrå men de har sitt högkvarter i Örebro och Karlstad och de specialiserar sig på guidade resor till ett så billigt pris som möjligt. Allt planerat och klart, med inträden, boende, mat, visum, flyg, bussar, tåg eller vad som nu behövs. Jag och familjen åkte med dem när vi reste till Kina för två år sedan och det var en helt otrolig resa, och inte alls speciellt dyr! 11.000 per person och allt utom dryck till maten ingick! Det var jättebra guider, allt var fixat och fungerade jättebra och hela familjen fick ett minne för livet.

Och idag fick jag deras resekatalog för 2010 och jag vill vill VILL åka igen! Inte till Kina då men de har resor till Australien/Nya Zeeland, Brasilien, Sydafrika, Egypten, Italien, Kroatien, Krakow, Uganda, Vietnam/Kambodja, Kina/Tibet, Kina/Thailand och MYCKET mer! Vietnam/Kambodjaresan samt Krakowresan är så lockande att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Men som tur är åker de till Krakow i bara fyra dagar precis när jag fyller 21 år och den kostar bara 4.800:- och det är inte alls dyrt ju! om jag börjar spara nu så har jag samlat ihop pengar på bara några månader =) Och i Krakowresan ingår det tur till Auschwitz-Birkenau och det är något jag länge velat besöka! Får jag inte med mig en vän på denna resa så är pappa på, det vet jag för han är historielärare och Auschwitz har han ännu inte besökt.

Så reeeesa liksom!

kolla in Contour Airs hemsida här

1 kommentar:

Zusanna sa...

sv; haha, jag vet. vi snackade på en chat på TS en gång x)

men iaf. Min kompis snackar om VD ganska ofta, hon säger att böckerna är GRYMMA! jag har letat efter dem, men inte hittat dem. men jag ska läsa dom snart! ;D

uhh. Jag vet också att Meyer har kopierat. Men det kanske var ofrivilligt?!

ofta du har missat det citatet? haha, stackars dig x)