03 juni 2010

Stekande hett

Träffade Carro idag. Första gången sedan... januari kanske? Underbart härligt och söt är hon också! Tack för en finfin dag älskling!

Såg kusinerna när de jobbade idag med, de satte upp tunga skyltar på träffpunkt. De jobbar åt sin pappa som äger ett skyltföretag som typ byter massa skyltar i hela Sverige. häftigt att de jobbade så när det var massa folk på stan, och sjukt kul att se dem i arbete, har alltid undrat hur man sätter upp så stora skyltar tidigare.

och nu är det tillbaka till ingenting igen.. eeh ja. Vill gå på Dear John som har premiär imorgon, Ellen ville du och Hanna se den så hänger jag jättegärna på om jag får. Kan alla dagar förutom lördag och söndag kväll (eller slutar halv nio på jobbet båda dagarna så börjar filmen kvart över 9 är det säkert möjligt att jag kan då med XD)
Tack Ellen <3 jag hör av mig.


och FYI det är så JÄVLA varmt här just nu. har solat kl ÅTTA på kvällen liksom och går i bikini och svettas. Sjukt men ändå underbart på något sätt, för snart åker jag till ROM och då måste jag vant mig vid lite mer värme <3

2 kommentarer:

ellen sa...

Ja, vi kommer gå, självklart kan du följa med! ^^

Jag kan inte heller lör, sön, för då ska jag hem till föräldrarna och så ska jag jobba =P
Jag kommer pusha för en mån-tors så jag kan använda lite poäng då jag har det lite knapert den här månaden.
Kanske i början på nästa vecka?

Emmy sa...

det låter bra för min del!! ja vill med använda poäng och mån-tors tar ju inte lika mkt X) kan alla dagar nu vad jag vet.