17 februari 2010

Mkt att göra, mkt har hänt.

Nu är det ganska fullt upp ska jag säga och jag tycker om det. Tenta imorgon och jag har en hel del kvar att plugga. Farmakologi, Psykologi, Nervsjukdomar, Geriatrik, Lungsjukdomar och Hjärtsjukdomar. Visst, jag har haft större och svårare tentor men jag har haft ett plugguppehåll på 15 veckor och nu är det min första tenta igen och det är jättenervöst och jag är orolig att jag inte pluggat tillräckligt. Har iaf fixat ut mer instuderingsfrågor idag som jag tänkte svara på och så får vi se om mamma eller brorsan kan tänka sig att förhöra mig lite ikväll..

Sedan imorgon efter tentan ska jag gå på teater. Det är inte vanligt förekommande i mitt liv men nu går "I skuggan av San Siro" på teatern igen och den fick jättebra kritik förut och därav har de bestämt sig för att ge fler föreställningar. så jag tänkte att varför inte passa på nu när kyrkan ändå låter oss gå gratis! Och det handlar ju om fotboll, vad kan bli bättre liksom?

Sedan på fredag ska jag jobba. Jättekul tycker jag!

I måndags var jag på förhandsvisning av nya filmen med Jim Carrey: "I Love You Philip Morris" den var bra men inte en sån typ av film som jag hade betalat för att få se. Jag fick se den gratis då jag är guldmedlem på SF-bio. Jag fick till och med en chokladkaka gratis med :D

Farfar är kvar på sjukhuset men han verkar få åka till sitt boende imorgon och han längtar. Vi vet inte hur lång tid han har kvar men han är ganska pigg just nu iaf.

Fick ett härligt och långt samtal av underbaraste Elin igår och tack så mkt för det! Det piggade upp min kväll och det var härligt att höra av dig igen. Vi har inte träffats sedan vi var på MUSE-konserten den 24 oktober och det är så synd. Får se om vi kan ses i helgen nu när du kommer hem från dina studier i Uppsala.

Och Anna. Du är så härlig. Jag blev oerhört förvånad när du hörde av dig och ville låna "New Moon" och blev ännu mer förvånad när du bara några dagar senare hör av dig och vill låna fortsättningen. vi har ju suttit och tryckt ner filmen och pratat om hur dålig den är så så plötsligt vill du läsa den! HÄRLIGT säger jag för jag tycker verkligen om böckerna. Så you go girl!


Nu ska jag plugga igen. Det finns nya bilder från Eclipse ute som cirkulerar på nätet. De ligger på min BDB som bara vänner kan se. De är INTE officiella och jag kommer lägga ut dem här när de blir det, inte tidigare. Så vill ni se dem så kolla min bdb - om ni har mig där. annars får ni leta upp ngn annan olaglig bloggare som inte bryr sig om förbudet =)
Åter till pluggandets värld med lungsjukdomar och nervsjukdomar! HA DET BÄST!

1 kommentar:

Elin sa...

Så typiskt att det blev sådant snökaos i lördags...men,men. Tur att det inte är så långt kvar till påsk och en lång härlig ledighet! Då måste vi träffas (om de nu inte tvingar på dig massor med plugg...) :)
Vi får helt enkelt höras snart igen! Kram på dig, bästa Emmy!