19 september 2008

Mr Böna, en kinahatt och Twillight

Sådär... Nu har jag skolkat för första gngen i mitt liv. Det kändes inte alls speciellt dåligt, utan snarare kändes det bra. Föreläsningen jag skippade var bara "bra att veta inför framtiden-grej" och jag har faktiskt viktigare saker att göra än att lyssna på en forskare, på kacklig svenska som påminde mig extremt mycket om Mr Bean. Det var skrattretande att sitta där inne och det han pratade om var för mig helt ointressant. Så då tar man självfallet tillfället i akt och testar på att strunta i det. I och för sig så existerar ju inte skolk på Universitetet, men då jag inte gjorde det på gymnasiet så tycker jag att jag får kalla det för skolk i alla fall... bara för den här gången.


Annars så har jag idag varit uppe på stan (och ignorerat den sista nollningen) och köpt Twillight-böckerna! Alla pratar ju numera om dem och jag vill veta vad det är och då jag är en galen läsare så passade jag på att köpa fler böcker än en då jag har föraningen att jag kommer älska dem, samt att jag läser ohyggligt snabbt.

Nu är bara problemet att jag har en hel del plugg som måste komma föra böckerna, så de fungerar som en motivation för att jag ska plugga mer intensivt så att jag blir klar snabbare, och på så sätt kan läsa de nya böckerna. Och ja, det fungerar faktiskt. (bara det att det inte fungerar precis just nu :p)


Varför jag bloggar just nu, istället för att plugga, är för att jag - kors i taket - snart är klar, och unnar mig en paus. Jag testade då min webbcam och insåg att man ser min finfina Kina-hatt i bakgrunden. Ignorera faktumet att jag har smutsigt hår och är fjortissminkad/översminkad. Jag testade bara en ny ögonskugga tidigare idag under en annan pluggpaus. Men visst är Kina-hatten snygg, snygg, SNYGG! <3


2 kommentarer:

Sara sa...

nej du missade verkligen inget efter att du gått! fyfan jag som tyckte att första passet var segt...andra var ett mer eller mindre helvete i jämförelse! ;) haha

Emmy sa...

hahah vad bra X)

jag drog vinstlotten ^^