24 april 2009

Måndag 20 april

Twilightträff på Vivalla bibliotek. Det blev ett kort möte då jag ville hinna med ÖSK-matchen mot helsingborg med och träffen slutade på väster i Örebro samma tid som matchen började på Öster. så tidspress, men med lite planeringsförmåga och snabbt cyklande så hann jag med båda sakerna.

Twilightträffen var mysig. Kul att prata Twilight med andra hyperintresserade, synd bara att det var så kort tid. Men de pratade om fler träffar och då kanske det blir mer tid tillslut.

Matchen. Den var bra - till viss del. Domaren var kass (vilket de oftast är) och dömde hela tiden till Helsingborgs favör. En solklar straff till ÖSK som Kim Olsen missar (eller målvakten räddade!). Nordback hade tre stolpe-ut-träffar.
ÖSK drev matchen och fick till slut utdelning. 1-0 och 2-0 och ÄNTLIGEN första segern på hemmaplan! Helsingborg klagar som små barnungar. Konstgräset är dåligt, orättvist... domaren dömde ju BARA till ÖSKs favör hette det (innan de fick reda på att det var 5-10 i frisparkar till dem!) och att 1-0 målet var en domartabbe och att det inte borde ha varit mål. Sluta gnälla Helsingborg. Beté er som vuxna (för ni är ju vuxna) och gratulera ÖSK till segern och ta nya tag. gnäll ger bara ett oseriöst intryck!
Alvbåges bloggande har INTE med resultatet att göra. Blogga själva om ni vill. Jag skiter i vilket. Men Alvbåges blogg är BRA! Yttrandefriheten i Sverige är en mycket bra grundlag som även ni kan ta del av.

Inga kommentarer: