25 oktober 2009

Muse på Hovet

Ja nu är jag hemkommen från Sthlm och Hovet. Jag har sett Muse!
Och för er som inte vet vilka de är så har ni inget mer att läsa här för då ska ni gå in på youtube och lyssna på alla deras låtar. Hejdå!

För er som vet så är det ju ett band som jag tycker jättemycket om och igår hade de sin tredje stora konsert i Sverige. Jag var såklart där, och det var min första konsert någonsin. Och jag kan ju lugnt säga att jag inte blev besviken! Jag kommer snarare bli besviken om jag går på en annan konsert nu för att det kommer ALDRIG att kunna slå detta. För det var makalöst bra. Helt otroligt bra. Enastående bra. och Aftonbladet kan vi bara skita i, för deras recensent måste vara galen eller komplett omusikalisk när han gav konserten en tvåa i betyg. för fan, det var MINST värt fyra, egentligen en sexa, av fem möjliga! Det var en jävla show, med superhäftiga effekter och underbar musik. Allt annat kommer nu vara mesigt! för det här var så sjukt bra!

Alla mina favoritlåtar spelades, även de som inte var med på senaste skivan. Supermassive Black Hole, Starlight, Uprising, Guiding Light, Time Is Running Out, och Plug-in Baby <3 Elins favoritlåt Knights of Cydonia blev deras sista extralåt för kvällen, så hon var med nöjd. Kan ju bara säga det: Muse är SÅ JÄVLA BRA live! och Plug in Baby är helt otrolig <3 och Supermassive är ju med asbra live.
Ja det här var en av de bästa kvällarna i mitt liv! Helt UNDERBART!

har några bilder.. får se om det går att ladda upp dem! =)2 kommentarer:

ellen sa...

Jag blir helt grön (avundsjuk)!
svar: Pluggar Engelska A :) Den här tentan är engelsk grammatik. :/

speroihs sa...

jag var också där! sjukt bra verkligen!!