09 september 2009

Ingenting

Jag vet inte längre. Det känns bara så.. meningslöst. Alltihop. Varför ska jag spela glad när jag inte känner någon glädje? Varför ska jag ljuga för att stanna kvar i den plats som folk placerat mig i? Varför ska jag rätta mig efter vad andra tycker? Varför måste jag ändra på mig för att passa in?

Jag lever i en lögn. och alla vet om det, de lever med mig i den, men ändå vill ingen bryta sig ur den för det är det enda de är vana vid. I en lögn där man trycks ner, inte är värd ett skit om man inte gör som man borde. Säger det man ska.

Men jag är så. jävla. trött. på. all. skit.

jag bara vet inte längre. Det är allt bara meningslöst. Varför ska jag vara kvar här i lögnerna, när jag inte passar in här? Och jag bryr mig inte ett skit om vad andra tycker.

Ingenting av det jag vill finns kvar. Vad ska man då leva för?
Ingenting.

3 kommentarer:

Tuss sa...

Du kanske har hamnat i en depression. Men det är ju en sjukdom som går att behandla.

Erica sa...

Låt mig citera någonting som en underbar person jag känner sa till mig för någon dag sedan:

"du är bäst, glöm inte det <3"

Vickan sa...

Du har sagt så otroligt mycket bra när jag varit nere, och jag vet att även du kommer orka ta dig upp ur skiten och må bra igen! mina ord är inte mycket, men förhoppningsvis något.

Du är hur bra som helst ska du veta. Emmy, du är stark. Bra. Grym. Awesome! Du fixar detta, det finns många som tror på dig och tycker om dig. :) Livet kan vara skit, men det är spå sjukt bra om man verkligen vill. Hakuna Matata!