04 september 2011

Pottermore


Min uggla kom idag. ÄNTLIGEN
Blev sorterad i.... Hufflepuff

aningen besvkien, men det var väntat. Egentligen har ju gult alltid varit favoritfärgen och hufflepuff är ju inte mindre smarta än Ravenclaw överhuvudtaget, det handlar om prioriteringar. Jo Rowling har själv gjort detta test och jag hamnade i Huffle, så alltså är det så. och jag trivs. Beskrivningen av elevhemmet var långt och superfint. Det är nästan så att jag gillar det mer än Ravenclaw nu, för helt klart är det här coolaste elevhemmet egentligen. Lika smarta som dem, men.. vi skryter inte om det. och enda elevhemmet som inte producerat en dödsätare. EH, DET ÄR TYP BÄST!

jag måste bara hitta min inre hufflepuffare och släppa taget om den inre ravenclawaren som jag varit i 11 år nu. hur gör jag med alla blåa halsdukar jag har? för jag köper INTE en gul-svart halsduk. där går min gräns. fotbollsälskaren i mig kommer aldrig, aldrig, ALDRIG att införskaffa sig en gul-svart halsduk så länge det finns en klubb som heter AIK. Speciellt inte om man är ÖSKare. piiiinsamt. så. i det fallet är det bättre att gå runt i IFKs färger än AIKs. det är mitt största problem med att jag numera är Hufflare.

I'll get over it.och som sagt, gult är finaste färgen. Den gör mig glad. <3

1 kommentar:

Jennie sa...

Men Emmy.. Det är ju inte bara AIK som är gula och svarta. Det finns ett fantastiskt lag i Blekinge som har samma färger! Det här fantastiska laget har en fd spelare som gjorde det enda målet mot Ungern nu i veckan ;)