05 maj 2011

dagen då allt hände!

Det är en del på schemat nu. det är skönt för när jag bara har plugg så blir jag totalt noll motiverad vilket lett till att jag missat de två tentor jag haft så nu har jag två omtentor och en ny tenta att plugga till.. BRA EMMY!! i alla fall..
filmkaraktärsmaskerad imorgon, jag har haft lite svårt att välja vad jag ska klä ut mig till, men jag tror det har löst sig. jag har nu bestämt mig vilka kläder jag ska ha, har gjort ett jättefint diadem av ståltråd, snabblim och glittriga blommor, och så har jag ett halsband. Om jag blir något lik min karaktär så lägger jag ut bild i bloggen, annars så struntar jag i det XD jag ska köpa tyg och sy imorgon en till grej till kostymen, får se om jag hinner för jag har en annan viktigare grej att ta hand om först!

Pappa fyller nämligen år imorgon!! Och då vi var i London då mamma fyller år (ja de fyller med typ två veckors mellanrum, och lika gamla är de med, de gick i samma klass när de var 7) så köpte jag och brorsan aldrig någon present till henne, och vi har ingen till pappa med. Men han totalt ÄLSKAR smörgåstårtor så jag har köpt ingredienser att göra en imorgon som kommer stå i kylen när han kommer hem. det tror jag han blir superglad över!

och så är det även ÖSK imorgon. Hemmaplan mot Kalmar FF. kommer bli underbart!

idag har jag annars kollat på Never Say Never för andra gången (filmen om Justin Beiber) den är helt okej bra, inte för att jag är nåt megafan, eller ens ett fan till honom, men han är lite för gullig och känns som en lillebror för mig. han är bara några månader äldre än min lillebror också.
och så har jag bakat amerikanska pannkakor med! De blev asnajs!

har ätit hos mormor och morfar och de gav mig en after eight och jag fick njuta av mormors kläder från 50-talet som hon har sparat. hittade även två par skor jag ska få av henne som hon hade som ung.

lärde mig en ny frisyr igår med, hur man snurrar håret som ett rep istället för att göra en fläta. Det är enklare, snabbare och snyggare! Jag är så nöjd med dagen faktiskt. har cyklat nästan två mil också ;)

nu ska jag lyssna mer på Taylor Swift, se till att MeanMusicVideo trendar på twitter som det gjort hela dagen (hennes nya musikvideo kommer IMORGON!! och låten heter såklart... Mean) och städa lite i mitt rum.

god kväll!

2 kommentarer:

Annina. sa...

sv; Tack så mycket! :)
Jag var uppe vid fyra, men få kunde jag ju inte se videon ändå -.-' That was just MEAN! haha :) Men jag totalt älskade videon! ♥
Vad tyckte du om den? :D
Och hoppas du hade kul igår! :)

Annina. sa...

sv; Vad jobbigt "/ jag kände också igen mig i henne, fast mer för att jag varit utstött .. Min ny favorit video! ♥
Vad kul! Vad var du för nåt på maskeraden då? :)
kram