04 januari 2011

Let it Snow, let it snow, let it snow..

Jag har insett en sak.

Det snöar. Igen. och klagar jag? Nej.

först: det kan vara för att jag inte har varken tid eller ork att klaga eller ens titta ut genom fönstret för att lägga märke till det aktuella vädret.
second: Kan även vara så att jag har vant mig vid att vara svensk och äntligen insett att det blir inte bättre än såhär och att jag ska strunta i mina närkingska gener och sluta gnälla, för inte blir något bättre av gnäll.

Sedan kan jag erkänna att det är rätt mysigt med snö när man sitter inomhus med en kopp varmt te och massor av After Eight och hela landskapet utanför är fluffigt av vit snö. Ingen smuts, allt är dolt av ett vitt täcke och ser både mjukt och varmt ut (innifrån sett) och med tanke på att jag gått i pyjamas i nästan en vecka utan en tanke att gå utanför dörren så är snö rätt fantastiskt egentligen. Inte ens min mamma klagar på att jag borde gå ut mer! Amazing.


Så nu, efter denna fina tanke så ska jag bädda in min pyjamasklädda kropp i tofflor och en varm filt, äta lite choklad och sedan fortsätta att plugga.

Vi ses på andra sidan!och nej, busskuren är inte en bild från Örebro - tack och lov. Den är söderifrån, Ystad om jag inte minns fel.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Eftersom skylten vid busshållsplatsen är gul så är bilden tagen i Skåne!

Elin sa...

usch för att tillbringa vintern i skåne i så fall