18 augusti 2009

Taizé 09

Det har hänt så OTROLIGT mycket denna vecka. men först och främst så var Taizé underbart, varmt och soligt. Hade en jätterolig vecka, men är glad över att vara hemma. 35 grader i skuggan, knappt en vindpust och förbjudet att ha bikini och visa för mkt hud, i kombination med att det enda vattnet att dricka smakar klor som en swimmingpool och det bara finns iskallt vatten i duscharna med tio pers i kö innan man kan nå dem. 4000 ungdomar från 85 olika nationer var samlade. mest tyskar och svenskar dock, vilka stod för ca hälften av besökarna.

Fick ha samtal med broder Johan, broder Matthew och broder George. Matthew kommer på besök här i Örebro i november, så är ni Örebroare så kan ni komma till SÖrbykyrkan och träffa honom. Han är hur trevlig som helst. I'll be there!

Hemresan var aningen jobbig. Den skulle ha tagit 32 timmar men det blev till 39 då bussen la av på en rastplats utanför Frankfurt kl 23:00 och en reparatör fick igång den igen vid 4 tiden på morgonen. Sedan blev motorn överhettad i danmark och vi fick stanna på motorvägen, och sedan ytterliggare ett stopp på motorvägen i Sverige. Men hem kom jag iaf, halv 1 på natten istället för kl 6 på eftermiddagen xD

Busschaufförerna var iaf mkt bra och de skötte allt krångel mycket bra, det är ju inte deras fel att bussen krånglar.

bilder finns på Facebook och kommer läggas ut på bdb. orkar inte lägga upp ngåra här, för jag har tenta på torsdag och jag måste verkligen plugga!

Inga kommentarer: