19 januari 2013

May theese memories break our fall...

Jag blev underkänd på praktiken och behöver gå om den för att slutföra min utbildning. Har examen idag och får min sjuksköterskebrosch och imorgon (söndag) går jag första dagen på ortopedkirurgiska avdelningen i Lindesberg.
Man kan inte lyckas alla gånger och jag är van vid att misslyckas så försöker att kämpa på även fast det är oerhört tungt just nu. Jag vill bara lägga mig ner och gråta och sedan aldrig behöva kliva upp igen, men det är inte ett alternativ jag har att välja på. Så jag fortsätter trots att jag är så utmattad på allt just nu för jag vet att jag inte skulle klara av att ta mig ur det om jag lät känslorna ta över.

och så blev cykeln stulen. Den här veckan har varit galet underbar (eller inte) och nu är det avslutning med blommor och glada människor som redan klarat sin utbildning. Jag fokuserar på mina USA-resor och alla underbara minnen kopplade till Lady Antebellum och Taylor Swift och på att jag kommer se Taylor 2-3 gånger detta år. Musik gör mig glad och just nu är Taylor den som får mig igenom dagen.

Inga kommentarer: