06 juni 2008

Nybliven student

Efter en otroligt bra vecka med strålande sol, seger i Krampen och bad i likkistan var studenten höjdpunkten. Det var otroligt varmt och vi var alla otroligt snygga. Kommentaren jag fick när en liten kille i stadsparken gjorde high-five med mig kommer jag minnas länge. "HON RÖRDE VID MIG!!!! :DDDD JAG SKA ALDRIIIG MER TVÄTTA HÄNDERNA!" han var så söt <3
Det roligaste var att åka flak, och vårat flak var snyggast <3 vi hade en jättebra ljudanläggning och bra musik som vi hoppade till i takt. sedan hämtade mamma mig på sin motorcykel som hon pyntat med ballonger, svenska flaggan och björkris. det såg kul ut X)

hmmm sedan massa folk, ut på kvällen, alla söp som fan och jag drog hem redan kl 11 för det är inte kul att ta hand om fulla människor.

orkar inte ta det mer ingående, för nu ska jag iväg till Jen som snart flyttar hem till Danmark (Skåne) och jag kommer sakna henne! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Hm, jag fick övervaka mina kompisar som kraftigt berusade fick för sig att simma över Klarälven. Det var riktigt obehagligt ett tag när strömmen tog tag i den ena av dem. Hon kom iland iaf, som tur var.

Som tur är mognar de flesta...eventuellt