09 juni 2008

Björn Gustavsson och snygga jag!

Fick nyss beskedet att en kompis just nu fått min biljett till Björn Gustavsson i oktober <3 Förhoppningsvis är han bättre då eftersom han tar tre månaders semester nu i sommar.
Emmy är glad, glad, glad.

Sedan skulle jag ta kort tidigare idag. Alltså fina, riktiga kort tagna av en fotograf. Vet inte hur de blev, och jag kommer inte få se korten förrän i Augusti då jag kommer hem igen. Om jag inte kommer på ett sätt att komma hem i början på juli ett kort tag.
men fotograferingen gjorde att jag sminkade mig jättefint imorse och nu sitter jag här i mina nyinköpta shorts och en favvotröja med ett supercoolt halsband. Helt enkelt. JAG ÄR SÅ JÄKLA SNYGG JUST NU! Det är synd att ingen kan se mig. Det finns inte ens ngn att visa sig i cam för. stackars mig!

Nu ska jag vara duktig och städa mitt rum och renskriva en tipspromenad åt min pappa. Hans elever kommer nämligen hit imorgon och då ska det vara snyggt och rent, samt att de ska ha en tipspromenad att gå ;)

Woooosch!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst ÄR det irriterande när man verkligen känner sig jättesnygg och så är det ingen som kan se det? Sen när man ska visa sig bland en massa folk så är det alltid nånting man inte är helt nöjd med >.<

Emmy sa...

Sant! Det är så irriterande .___.